Ik volg mijn hart, dat klopt

Mijn verhaal en persoonlijke transformatie

Beknopte levensloop geboren in 1962 als oudste van totaal 5 kinderen in gezin met 1 vader en door omstandigheden 2 moeders ♥ biologische moeder overleden op mijn 7e verjaardag ♥ pittige jeugd ♥ weduwe op mijn 33e ♥ gescheiden van mijn 2e echtgenoot ♥ 25 jaar als agent/rechercheur gewerkt bij politie Den Haag ♥ 4 jaar gewerkt in bedrijfsleven in de grafische industrie ♥ in 2009 ingrijpende buikoperatie ondergaan en kort hierna vanwege emotionele crisis zelf uit het betaalde arbeidsproces gestapt ♥ huidige status: gelukkig met mijn man Henny. Samen fungeren wij o.a als logeerouders voor een pleegkind.

Mijn transformatie van politievrouw naar energetisch therapeut: Als klein meisje wist ik het zeker: later word ik politie-agent. En zo geschiedde. Een prachtige tijd waar ik een enorme groei en ontwikkeling doormaakte en een schat aan levenservaring en mensenkennis opdeed. Maar ook een beroep waar ik ten alle tijde binnen de vastgestelde wettelijke kaders diende te opereren. En dat was precies de reden waarom het in mij begon te knellen. Ik zag en wist veel meer dan het uiterlijk waarneembare en ik wist daar in dit beroep niet goed mee om te gaan. Daar rustte ook angst op. Het politievak en mijn innerlijk heldere spirituele belevingen konden wat mij betreft niet goed samen gaan. 

In 2009 besloot ik helemaal te stoppen met betaald werken omdat mijn spirituele kant zich tijdens een persoonlijke crisis zonder pardon ten volle aankondigde. Het lukte mij niet meer om mijn gevoeligheid en heldere vermogens te verstoppen, iets waar ik alle voorgaande jaren erg goed in was. Ik kwam spiritueel voorzichtig uit de kast en mijn innerlijke weg van heling en transformatie was begonnen. Een persoonlijke ontdekkingsreis, waarbij ik mijzelf van binnenuit begon uit te deuken en te helen.  
Anderen praatten mij in de richting van een burn-out, depressie of menopauze, maar diep van binnen voelde ik dat er iets héél anders aan de hand was. In deze kwetsbare tijd werd er “iets” diep van binnen bij mij aangeraakt. Het voelde hemels en duidelijk van een andere orde. Ik had dit intense gevoel al veel eerder in mijn leven ervaren maar begreep de herkomst ervan telkens niet. Van kind af aan had ik helderziende talenten, was ik mij bewust van andere werelden en ander leven in de kosmos, maar deze aanraking veranderde mijn innerlijke en uiterlijke belevingswereld voorgoed.

Ik leerde naar binnen te keren, naar de stilte, en stelde daar mijn grootste levensvragen. En in diezelfde stilte hoorde ik ook letterlijk een stem die antwoordde en begonnen de herinneringen aan vorige levens en bijbehorende tijdperken. De voelbare verbinding met “iets” dat veel groter was dan “ik-en-mijn-lichaam”, was een feit. Er werd mij getoond wat er op kosmisch niveau met mij, met de wereld en met de mensheid gaande is: we zitten midden in een mega evolutiesprong en zijn op weg een nieuwe aarde en een nieuwe mensheid te creëren! (voor uitgebreide informatie lees mijn 1e blog op de blogpagina)

Mijn leven lang voel ik onderhuids een bepaalde urgentie, een missie die zich van politievrouw heeft vertaald naar de energetisch therapeut en lichtwerker die ik nu ben. Een megatransformatie! Ik ben broodnuchter, heel concreet, praktisch en aards ingesteld, maar toevallig ook heel spiritueel. Ik sta hier beslist niet te toveren of te zweven, zit ook niet de hele dag op een poef, maar zet wel mijn heldere talenten in om anderen de weg te wijzen. Psychologie, wetenschap, humor en spiritualiteit gaan bij mij hand in hand. Mijn nuchtere en spirituele delen zijn samengevallen. Overigens gaat iedereen door dit geboorteproces heen. Bewust of onbewust, stromend of struikelend. Het doet er niet toe of je dit wel of niet gelooft, het is gewoon aan de gang en een ieder wordt op kosmische timing wakker gemaakt. We zitten dus allemaal in hetzelfde schuitje. Je kunt niet anders, dat is evolutie en ligt gecodeerd in ieders DNA opgeslagen.

Deze pagina biedt geen ruimte voor nadere uitleg van de verschillende begrippen, maar in mijn blogs schrijf ik daar heel uitgebreid over.

Ik ben altijd onderweg en leer van elke ontmoeting. 

Dank voor het lezen en voor je belangstelling.
Tot ziens     Mirjan

Mirjan Glandorf

Leer- en ontwikkelingsweg:

Politie opleiding en recherche-opleiding bij politie Haaglanden

-Wetenschappelijke opleiding Psychologie aan de Open Universiteit Rotterdam (deelcertificaten/4 jaar)

-Reiki 1 bij Tera Mai in Delft

-NLP Practitioner en Master opleiding bij de Academie voor Psychologica in Hoogeveen

-Opleiding Transformatiecoach en opleiding Levend Meesterschap bij Chris Pouw in Utrecht 

-Ter bevordering van zelfrealisatie, spirituele groei en bewustzijnsverruiming heb ik spirituele centra/leerscholen bezocht van: Corrina Havema in Delft, Evelien Foks in Dordrecht, Afra Koomen in Hoofddorp, Chris Pouw in Utrecht, School van Ascensie van Pieter Jan Schreur in Wijk bij Duurstede, Heilige Geometrie bij Janosh, Apofyliet van Willemien Timmer in Lippenhuizen en Praktijk voor Zelfrealisatie van Mieke Vulink in Zutphen

-Spirituele reizen naar krachtplekken in de wereld oa Zwitserland, Egypte, Engeland, Peru, Schotland en Israël.

Specialisaties:

N

Energetische therapie

N

Droomwerk en Zielsconnector

N

3d-5d ascensiebegeleiding

N

Healing-gesprekken tbv Zelfrealisatie

Wil jij naar de oorsprong en oplossing van je huidige probleem? Bel mij voor een afspraak 06 18052739 of druk op de knop voor meer info

De praktijk

De praktijkruimte vind je op de eerste verdieping in De Vijverhof, een woon-zorgcomplex in Nieuwpoort (zuid-Holland). Nieuwpoort is een kleine vestingstad gelegen aan de rivier de Lek. 

Hoe kom je er?

Met de auto kom je er gemakkelijk en er is rondom altijd ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Er stoppen 2 buslijnen in Nieuwpoort. De Streekbuzz lijn 90 van Qbuzz rijdt heeft oa een halte in de Hoogstaat in Nieuwpoort. Van daaruit wandel je in 10 minuten naar de Vijverhof. Lijn 74 van Qbuzz rijdt van station Gorinchem naar Nieuwpoort en visa versa en stopt oa op de Nieuwpoortseweg ter hoogte van de Vijverhof.

Vanuit Schoonhoven vaar je met een (auto)pont naar de overkant, waarna je linksaf richting Nieuwpoort gaat. 

Hieronder zie je op de linker afbeelding de hoofdingang van de Vijverhof: via hoofdingang loop je rechtdoor, aan het einde ga je via de lift of de trap naar 1e verdieping. Uit de lift linksaf, na de trap rechtsaf. Halverwege de gang zie je herkenbaar aan de linkerzijde de praktijk (2e afbeelding)

Praktijk informatie:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00. Avondafspraak is ook mogelijk.

mobiel: 06 18052739

Emailadres: info@transformatiepad.nl

Adres: Vlietzicht 145a, 2965CG, Nieuwpoort (Zuid-Holland). Dit betreft woon- en zorgcomplex De Vijverhof. De energetische praktijk Transformatiepad bevindt zich op de 1e verdieping, nummer 145a.

Looproute in de Vijverhof: via hoofdingang rechtdoor, aan het einde via lift of trap naar 1e verdieping. Uit lift linksaf, na trap rechtsaf. Halverwege aan de linkerzijde is de praktijk.

Transformatiepad

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met mij op!