Waar jij blijft struikelen in het donker, doe ik het licht voor je aan

N

Ben jij intuïtief gevoelig, hsp, of vermoed je dat je dat bent? 

Praten anderen je naar een burn-out, depressie, overspannenheid of andere stressgerelateerde zijsporen, maar voel jijzelf intuïtief dat er op een diepere laag wellicht iets héél anders aan de hand is? Heb je heldere vermogens of denk je dat je die hebt en weet je niet goed hoe daar mee om te gaan? Voel je je angstig? Heb je paniekaanvallen? Voel je je gevangen of hopeloos en durf je er niet over te praten? Word je niet begrepen? Voel je je niet thuis op deze planeet, in dit gezin en heb je soms onverklaarbare heimwee?

N

Voel jij je daardoor uit het lood staan, opgefokt, apatisch of juist lamgeslagen?

Heb jij een overdruk in je hele lijf en kun je het ventiel niet vinden? Loop je tegen muren en blokkades? Vertrouw je jezelf niet meer? Is je innerlijke kompas van slag? Voel je je mentaal in de war? Heb je heldere dromen of nachtmerries? Sta je voortdurend in de aanpas-stand en loop je op de toppen van je kunnen om “erbij” te blijven horen? Ben je vaak afwezig of gewoon “niet-thuis” in gezelschappen?

N

Of ben jij als intuïtief en fijnbesnaard gevoelig mens jezelf of de weg kwijt?

Zoek je al tijden naar de oorsprong van je (huidige) malaise, maar vertelt niemand je het échte verhaal? Wil je veranderen of ben je dat al aan het doen maar weet je niet hoe je verder moet? Heb je merkwaardige lichamelijke klachten, allergiën of plotselinge en onverklaarbare stemmingswisselingen? Heb je vaak misplaatste of plaatsvervangende schuld- of schaamtegevoelens?

Ook ik voelde diep van binnen dat er iets fundamenteel diende te veranderen!

Als (onbewust) hooggevoelig mens liep ik een aantal keren emotioneel en lichamelijk hélemaal vast. Ik begreep mijzelf en de wereld om mij heen niet meer. Nergens kon ik meer een touw aan vastknopen en mijn gebruikelijke manieren om de boel op wilskracht om te buigen zetten ook geen zoden aan de dijk. Ik voelde me hopeloos gevangen en viel als het ware uit elkaar. Terwijl anderen mij naar een burn-out of menopauze praatten, voelde ik onderhuids dat er meer aan de hand was. Want mijn heldere vermogens in de vorm van visioenen, heldere dromen en het ontmoeten van ander leven in de kosmos namen exponentieel toe. Aangespoord door mijn eigen wanhoop en ongemakken bleef ik zoeken naar de waarheid.

En die vond ik! 

Opleidingen en sessies bij (spirituele) leraren, therapeuten en coaches, die hun leven fysiek en emotioneel zelf meester waren geworden, vertelden mij het échte verhaal en wezen mij de weg naar de uitgang. Ik werd mij bewust van “de weg naar binnen” en leerde daar mijn zelfhelend en zelfgenezend vermogen aan te spreken. Daardoor verwierf ik een enorme kennis over mijzelf, de wereld waarin ik leef en daarbuiten. Mijn hooggevoeligheid en heldere gaven kregen eindelijk richting. Tegelijkertijd begon ik mij steeds meer te herinneren wie ik écht ben, waar ik vandaan kom en wat ik hier kom doen. Ik zag letterlijk het licht en kwam thuis bij mijzelf!

De weg naar binnen is de weg omhoog 

Zet jezelf weer opnieuw in elkaar!

En vind de aansluiting met het ontbrekende maar o zo cruciale  puzzelstuk! Iets dat je niet krijgt aangereikt via je opvoeding of (school)opleiding. Omdat het gaat om lang bewaarde en verborgen gehouden (geheime) kennis waar lang niet alle mensen weet van hebben. En omdat het menselijk bewustzijn eerder nog niet voldoende ver geëvolueerd was om het te kunnen bevatten en begrijpen. Tot nu toe dan, want…………….

Als jij gaat begrijpen wat de échte oorzaak is van je geestelijke chaos en bijbehorende fysieke ongemakken, heb je de eerste stap op weg naar een vrij, vitaal, gezond en gelukkig leven gezet.  

Jij bent namelijk niet voor niets aan je binnenkant zo anders en fijngevoelig bedraad. Met deze eigenschap kun je je de waarheid over wie je écht bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen veel gemakkelijker herinneren. Want voorbij alles wat je met je fysieke ogen kunt waarnemen, ligt een hele nieuwe wereld die ontdekt, gezien en begrepen wil worden!

In een volkomen helder en nieuw bewustzijn heb je jezelf van binnenuit uitgedeukt en geheeld. De geheimen van het universum worden transparant en toegankelijk. De weg er naartoe ontrolt zich voor je innerlijke ogen. Dé weg naar innerlijke vrijheid, (zelf)vertrouwen, blijvend geluk en autonomie!

Als je jezelf weer hebt gevonden, besef je pas hoezeer je jezelf hebt gemist

Als jij bewust door je oeroude geconditioneerde eierschaal heen bent gebroken, ben je op weg naar een zielsgelukkige versie van jezelf.

Je klimt op naar het hogere en ruimere bewustzijn van de 5e dimensie

Je pijnappelklier of 3e oog neemt zijn oorspronkelijke vorm en functie weer aan. Je kijkt met nieuwe ogen en luistert met nieuwe oren. Je leeft vanuit een hogere perceptie. De bedrading aan de binnenkant van je lichaam is getransformeerd en aangesloten op een hogere dimensie. Je bent de verborgen boodschappen aan de “achterkant” van je lichaam op het spoor. Slapende lagen van je DNA zijn wakker geworden en geactiveerd.

Je heldere vermogens nemen toe

Je bent aangesloten op je innerlijke stem en leiding. Je bent of wordt helderziend, hebt of krijgt verbinding met andere werkelijkheden en dimensies en begrijpt wat je ziet en hoort.  Je hebt het allemaal weer op een rijtje en je hooggevoeligheid en intuïtie zijn je beste vrienden. Je bent autonoom, hebt een enorm zelfvertrouwen en leeft vanuit je eigen meesterschap.

Je wordt je eigen krachtbron, een oerkracht die staat als een huis

Je voelt en weet je verbonden met de bron. Je herinnert je wie je bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen. Je hebt zicht op je missie, je passie en je talenten en bent klaar om die met de wereld te delen. Je bent geestelijk volwassen en helemaal vrij. Emoties mogen er zijn, maar halen je niet meer onderuit. Je hebt jezelf in alles ontrafeld en bent van binnen en van buiten in balans. 

Dit zeggen cliënten over mij:

Mirjam is voor mij een levende gids, een centraal persoon in mijn leven. Ze voelt je feilloos aan en staat klaar om te helpen en te begeleiden waar dat nodig is. Haar ondersteuning is erop gericht dat ik altijd mijn eigen pad kan blijven volgen. Ze straalt liefde uit en ik voel me op m’n gemak als ik bij haar ben. Ik kan bij haar helemaal mezelf zijn.  Ze heeft veel wijsheid en zegt de juiste woorden om mij altijd weer helemaal zelf de volgende stap te laten zetten. Bedankt!

Guido H, (29)

automonteur/schadehersteller

Ben jij benieuwd waarom je voelt wat je nu voelt?

Wil jij weten wie je écht bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen?

Wil jij nieuwe inzichten verwerven, je aangeboren heldere vermogens activeren en jezelf nieuw leven inblazen?

Wil jij je worsteling, frustratie, angst en stress transformeren naar comfortabel, zelfverzekerd, vrij en vreugdevol?

Voel jij de woorden die je hier hebt gelezen resoneren in elke cel van je lichaam en ben je op zoek naar iemand die ziet wat er onderhuids écht speelt?

Gefeliciteerd, je bent gearriveerd, op de juiste plek!

Ik bied procesmatige begeleiding en gidsing via individuele sessies.  

Sessies die gericht zijn op zelfontplooiing, zelfsturing, zelfgenezing, zelfheling, zelfreflectie, zelfinzicht, zelfcompassie, zelfredzaamheid, zelfmeesterschap, zelfbewustzijn en zelftransformatie van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling, opening van je 3e oog en aansluiting op je eigen krachtig en alwetend intuïtief energielichaam.

Bel voor info of een afspraak:  06 18052739   of mail naar:  info@transformatiepad.nl 

   Lees hieronder alles over de Zilveren en Gouden sessies

Zilveren Sessies

Voor gevoelige (hoog)sensitieve zoekers die op het punt staan  wakker te worden of net ontwaakt zijn………….

Als eerdere pogingen om je emotionele leven weer op de rails te krijgen tot niets of tot een onbevredigend resultaat hebben geleid, zou je je door mij kunnen laten verrassen. Sluit een moment je ogen en voél gewoon of je hier moet zijn. Elke sessie is uniek en kan ik tevoren zelf niet invullen. Dat wat door mij heen komt is helemaal aan jou gericht. Ik heb wel de regie over de tools en de vaardigheden die ik inzet, maar níet de regie over wat zich in het moment openbaart, wat gezien, erkend en geheeld mag worden. Als je intuïtief gevoelig bent (HSP) of denkt dat je dat bent, en je leven al een poosje in de stagnatiestand of stressmodus staat, sta jezelf dan toe iets geheel nieuws te ondergaan. Als je dit eerder niet durfde of maar blijft twijfelen, doe het dan nu gewoon wel. Doe de rolluiken maar omhoog. Je weet niet half hoe krachtig en machtig je bent. Het zou zomaar eens een ommezwaai kunnen zijn.

Go(u)den Sessies

Voor klaarwakkere sensitievelingen die de innerlijke weg al gevonden hebben en met afpellen begonnen zijn…………

Als jij al op het spirituele pad van bewuste verandering, transformatie en zelfrealisatie loopt, en je onderweg muren en blokkades tegenkomt waardoor je voortgang stagneert, kan ik je wellicht verder helpen. Ik zie wat er in het moment speelt, waardoor jij vastloopt of terugvalt en ik kan je daar helderheid over geven. Je zelfhelend en zelfgenezend vermogen worden hierbij aangesproken en jouw innerlijke wijsheid zal daarop reageren. Ik ben die stuwende kracht die jou dwars door je maskers en muren heen, weer vooruit in beweging kan zetten. Door de hoge kosmische energieën in deze nieuwe en snelle tijd, verloopt jouw unieke transformatieproces ook in een hoog tempo. Dus kom maar, ga zitten en beweeg mee uit je stagnerende spiraal weer omhoog naar het licht. Laat je eigen (hoog)gevoeligheid en intuïtie je maar leiden. Het is tijd en dat weet je. Je hebt al lang genoeg gewacht.

 

 

Bel voor info of een afspraak:   06 18052739   of mail naar:  info@transformatiepad.nl

Ter introductie bied ik voorlopig elke sessie voor 50 euro aan!

Ik heb de beschikking over de frequentie van het nieuwe bewustzijn en ben in staat anderen naar dit onzichtbare, machtige, krachtige en alwetende (zelf)deel te leiden. Ik leer je op welke principes dit energieveld werkzaam is en hoe je het zélf kunt onderzoeken, waar je het kunt vinden en erop kunt aansluiten, toepassen en ontwikkelen. 

Individueel los consult  € 85     Tijdsduur: 1 ¼ uur (75 minuten)

Als je door wilt gaan met de sessies en na het eerste consult een serie van 5 nieuwe afspraken boekt, is de eerste sessie gratis en zal een bedrag van € 85 in mindering worden gebracht.

Jouw investering van 5 vervolgsessies bedraagt dan € 340 (ipv € 425)

Wat kun je verwachten? 

Ons eerste gesprek is altijd een combinatie van een individuele sessie met een intakegesprek. Met uitzondering van je voor- en achternaam hoef ik voor onze eerste ontmoeting niets te weten. Op deze manier word ik door jou niet onnodig beïnvloed. Je eventuele hulpvraag stel je dan pas ook hier. Aan de hand van wat ik weet betrek jou actief in het proces en gaan we samen naar de kern van je (huidige) probleem. Ik bied geen vastgesteld kader of traject aan omdat ik vanuit mijn heldere talenten werk en spreek en tevoren niet weet hoe een sessie verloopt. Mijn sessies zijn erop gericht je zoveel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk je eigen ontwikkelingsroute te laten vervolgen, in je eigen tempo en in je eigen tijd. Aan het eind van elke sessie is er ruimte voor feedback en advies. Als je vragen hebt scroll dan eerst naar “Veelgestelde vragen” verderop deze pagina. Zit je vraag er niet bij of vind je het fijn om mij alsnog even persoonlijk per telefoon te spreken, dan kun je onderaan deze pagina een kort intakegesprek aanvragen. Ik bel je snel terug.

   Als je de ruis van de lijn haalt kun je je innerlijke stem gaan horen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een individuele sessie?

Voordat jij op je afspraak met mij arriveert, krijg ik helder te zien, te voelen en te horen waarom jij naar mij toe komt. Deze informatie is heel specifiek en alleen bestemd voor jou. Ik begrijp zelf ook niet direct alles wat ik door krijg, maar de ontvanger begrijpt het des te meer. Ik “lees” je aura en voer in feite een innerlijk gesprek op zielsniveau. Door mijn heldere vermogens kom ik snel tot de kern. Ik heb de tools en de vaardigheden om deze heel persoonlijke sessie in een veilige setting te ondersteunen en te begeleiden. Ik maak je bewust van dat wat je nog niet wist. Eventueel schonen we samen op wat in deze sessie geopend, gezien, erkend of geheeld mag worden. Er vindt altijd gronding, uitlijning en heling plaats en ik betrek jou actief bij het proces. Als jij na een persoonlijke sessie van mij weer naar huis gaat, voel je je een stuk lichter, ruimer en helderder. Je kunt weer verder. 

Is het noodzakelijk dat ik spiritueel ben?

Ik begin met wat uitleg.

Voor mij is spiritualiteit beslist géén navelstaren of de hele dag op een kleedje zitten en de toekomst voorspellen. Daar komt bij dat ik van nature en heel aardse, concrete en praktische grondhouding heb en van daaruit de wereld beschouw en met mensen werk. 

Spiritualiteit betekent voor mij de schakeling van leven vanuit ratio naar leven vanuit gevoel. Van hoofd naar hart. Het is vooral innerlijk werk, een zoektocht en innerlijke beleving naar waarheid waarbij je helemaal stil valt en je jezelf grote levensvragen durft te stellen, zoals:

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat kom ik hier doen? Hoe ben ik hier terecht gekomen? Is er leven na de dood? Bestaat er een God en waar vind ik die dan? Zijn er meer bewoonde planeten? Hoe en waar vind ik de antwoorden?

Waar je nieuwsgierig bent naar alles achter de horizon, naar alles wat je níet ziet en doorgaans ook door niemand verteld of geleerd wordt. Waar je je afvraagt waar je angsten en schaduwkanten vandaan komen en wat ze je te zeggen hebben. Waar je een gedrevenheid voelt om de gaten in je begripsvermogen op te vullen. Wat de ware betekenis en oorspronkelijke bedoeling van het leven hier op aarde is. Willen ontdekken wat jou écht inspireert en waar je gelukkig van wordt. Hoe je je leven zélf vorm kan geven. En een innerlijke drive, nieuwsgierigheid en verlangen voelen om hoé dan ook de antwoorden te krijgen.

Als je hier niets mee hebt, je jezelf nooit hebt afgevraagd wat dit begrip voor jou betekent, het maar zweverig en wazig vindt of deze gedachtegang bij voorbaat afwijst, zijn wij vermoedelijk geen match.

Omdat mijn antwoorden en raadgevingen uit de diepere bewustzijns-lagen komen, is er een zekere mate van “innerlijk weten” en besef van eigen verantwoordelijkheid en bewustzijn nodig om die te kunnen ontvangen en begrijpen.

Als je wel positief resoneert op alle teksten die je hier op de website hebt gelezen, maar toch twijfelt of het iets voor jou is, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via onderstaande aanvraag. Je ontvangt van mij een eerlijk antwoord.

Moet ik mij voorbereiden op een sessie?

Je hoeft niet iets speciaals te doen. Wees gewoon open, nieuwsgierig en ontvankelijk. Je komt niet voor niets. Je komt energetisch iets ophalen dat besloten ligt in deze sessie en jij bent de specifieke ontvanger van dit kado. Laat alle vernauwde bewustzijnskaders maar los. De reis zelf is veel interessanter dan de uitkomst. Bovendien ontvang je nooit meer dan je energetisch aan kunt. Dat wordt op kosmisch niveau allemaal geregeld. 

Wat doet een energetisch therapeut?

Een energetisch therapeut werkt met de subtiele (dwz onzichtbare) energieën van lichaam, geest en bewustzijn. Subtiele energievelden of energielichamen zijn met het fysieke oog niet waarneembaar. Een energetisch therapeut kan deze energieën echter wél voelen en soms ook waarnemen. Subtiele energieën liggen onder de oppervlakte van de fysieke realiteit. Een energetisch therapeut heeft ontwikkelde talenten/gaven om in en met subtiele energieën te werken. Denk hierbij aan het “lezen” of voelen van aura’s of chakra’s en andere energiekanalen in en buiten het fysieke lichaam. Energetisch therapeuten werken ook met kosmische energie, ook wel universele levensenergie, bron-energie of paranormale energie genoemd. Deze energie heeft een hoge trilling, maakt los wat fysiek en emotioneel vastzit, is helend, harmoniserend, zuiverend voor lichaam en geest en geeft je een boost aan energie. Deze energie is voor iedereen vrij beschikbaar, maar niet iedereen kan die levensenergie ontvangen vanwege emotionele en/of fysieke blokkades zoals ziekte, burn-out of andere stressgerelateerde ongemakken. De kanalen zijn dan als het ware verstopt. De energetisch therapeut kan die levensenergie wél ontvangen en direct overbrengen aan jou. De kanalen van de energetisch therapeut zijn “schoon” waardoor deze Bron-energie vrij kan stromen. De energetisch therapeut voelt deze hoog vibrerende energie letterlijk door zijn of haar lichaam stromen. Er zijn heel veel verschillende manieren om met deze energie te werken en ieder energetisch therapeut heeft zijn of haar eigen expertise. Het begrijpen van en werken met subtiele energieën en zijn effecten vergt wijsheid en vaardigheden. Het belangrijkste van werken met subtiele energie is dat het activeren van het zelfhelend en zelfgenezend vermogen centraal staat. Ik mijn geval gebruik ik mijn talenten om helder te kunnen zien, horen, voelen, weten, ruiken en proeven.

Hoe kan ik een sessie betalen?

Het juiste bedrag graag overmaken naar IBAN:

NL38 TRIO 0338 4141 18     tnv M.J. Glandorf.

Contant maar graag gepast afrekenen in de praktijk mag natuurlijk ook. Ik heb (nog) niet de beschikking over een pinautomaat. Een betaalmogelijkheid op de website wordt in de toekomst gerealiseerd.

Ter introductie bied ik voorlopig elke sessie voor 50 euro aan!

Vraag hier vrijblijvend een korte telefonische intake aan.

Vul je gegevens hier in. Ik neem snel contact met je op.

6 + 3 =

Praktijk informatie:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00. Avondafspraak is ook mogelijk.

mobiel: 06 18052739

Adres: Vlietzicht 145a, 2965CG, Nieuwpoort (Zuid-Holland). Dit betreft woon- en zorgcomplex De Vijverhof. De energetische praktijk Transformatiepad bevindt zich op de 1e verdieping, nummer 145a.

Looproute in de Vijverhof: via hoofdingang rechtdoor, aan het einde via lift of trap naar 1e verdieping. Uit lift linksaf, na trap rechtsaf. Halverwege aan de linkerzijde is de praktijk.

Transformatiepad

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur vóór de geplande afspraak. In alle andere gevallen zal ik mijn tijd in rekening brengen.