Waar jij blijft struikelen in het donker, doe ik het licht voor je aan

N

Ben jij jezelf of de weg kwijt?

Ben je (hoog)gevoelig of denk je dat je dat bent en word je niet begrepen? Praten anderen je naar een burn-out, depressie, overspannenheid of een ander soort stress, maar voel jijzelf intuïtief dat er op een diepere laag wellicht iets héél anders aan de hand is? Heb je heldere vermogens of denk je dat je die hebt en weet je niet goed hoe daar mee om te gaan? Voel je je angstig, gevangen of hopeloos, heb je paniekaanvallen? Voel jij je anders maar kun je dat niet uitleggen? 

N

Voel jij je daardoor uit het lood staan, opgefokt, apatisch of juist lamgeslagen?

Heb jij een overdruk in je hele lijf en kun je het ventiel niet vinden? Loop je tegen muren en blokkades? Vertrouw je jezelf niet meer? Is je innerlijke kompas van slag? Voel je je mentaal in de war? Heb je heldere dromen of nachtmerries? Sta je voortdurend in de aanpas-stand en loop je op de toppen van je kunnen om “erbij” te blijven horen? Ben je vaak afwezig of gewoon “niet-thuis” in gezelschappen?

N

Verloopt jouw leven moeizaam en teleurstellend?

Zoek je al tijden naar de oorsprong van je (huidige) malaise, maar vertelt niemand je het échte verhaal? Ervaar jij dat er meer is tussen hemel en aarde, maar durf je daar met niemand niet over te praten? Wil je veranderen of ben je dat al aan het doen maar weet je niet hoe je verder moet? Heb je merkwaardige allergiën of onverklaarbare schuld- of schaamtegevoelens? Ben jij heel gevoelig en leef je daardoor geremd en teruggetrokken? 

Vind jezelf en bijbehorende energie weer terug

Zet jezelf opnieuw in elkaar!

Als jij gaat begrijpen waar de oorzaak ligt van je huidige geestelijke chaos en bijbehorende fysieke ongemakken, heb je de eerste stap op weg naar een nieuw, blij, vitaal, gezond en gelukkig leven gezet. 

Door een andere aanvliegroute en hogere perceptie leer ik je jouw wereld en dé wereld op een nieuwe manier waar te nemen. Je bewustzijn en begrip breiden zich daardoor uit, worden ruimer en groter. Je ziet zomaar een deur in plaats van een muur. Verloren gewaande, gebroken of gehavende puzzelstukken van je leven worden inzichtelijk gemaakt en belicht.

Je gaat beter begrijpen waarom je bent wie je nu bent en waarom je doet wat je nu doet.   

 

Als je jezelf weer hebt gevonden, besef je pas hoezeer je jezelf hebt gemist

Als jij door je geconditioneerde eierschaal kunt breken, zijn de mogelijkheden eindeloos

Je groeit toe naar een ruimer bewustzijn 

Je hebt geleerd jouw wereld en dé wereld compleet anders aan te vliegen. Je hebt je blik op je omgeving en op jezelf enorm verruimd. Je kijkt als het ware met nieuwe ogen en hoort met nieuwe oren. Je wordt je eigen krachtbron en staat als een huis.

Je intuitie en innerlijke waarheid nemen toe

Je bent veel beter aangesloten op je eigen innerlijke leiding. Je begrijpt dat je eigen gevoel je enige ware en zuiverste kompas is. Je hebt het allemaal weer op een rijtje. Je bent autonoom en hebt een enorm zelfvertrouwen. Emoties mogen er zijn maar halen je niet meer onderuit. Je hebt meer zelfkennis en bent veel beter in balans. 

Wil jij jezelf en je leven op alle fronten liefdevol opwaarderen en blijvend verbeteren?

Wil jij weten hoe het voelt als je eigen licht aan gaat van binnen?

Ben jij bereidt daarvoor je verantwoordelijkheid te nemen en uit je vaste spoor te komen? 

Wil jij nieuwe inzichten verwerven, een nieuw bewustzijn aanboren en jezelf nieuw leven inblazen?

Voel jij de woorden die je hier hebt gelezen resoneren in elke cel van je lichaam en ben je op zoek naar iemand die ziet wat er onderhuids écht speelt?

Gefeliciteerd, je bent gearriveerd, op de goede plek!

Ik bied inzicht- en healinggesprekken, begeleiding en coaching via individuele sessies.  

Energetische sessies die gericht zijn op  zelfvertrouwen, zelfontplooiing,  zelfgenezing, zelfheling, zelfreflectie, zelfinzicht, zelfcompassie en zelfbewust-zijn van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.

Bel voor info of een afspraak:  06 18052739   of mail naar:  info@transformatiepad.nl 

Sessies voor:

vastgelopen zoekers die zich het liefst willen terugtrekken…….. 

Als eerdere pogingen om je emotionele leven weer op de rails te krijgen tot niets of tot een onbevredigend resultaat hebben geleid, zou je je door mij kunnen laten verrassen. Elke sessie is uniek en kan ik tevoren zelf niet invullen. Als je intuïtief gevoelig bent of denkt dat je dat bent, en je leven al een poosje in de stagnatiestand of stressmodus staat, sta jezelf dan toe iets geheel nieuws te ondergaan. Als je dit eerder niet durfde of maar blijft twijfelen, doe het dan nu gewoon wel. Doe de rolluiken maar omhoog. Je weet niet half hoe krachtig en machtig je bent. Het zou zomaar eens een ommezwaai kunnen zijn.

Sessies voor:

wakkere sensitievelingen die al een poosje op weg zijn……..

Als jij al loopt op het pad van bewuste verandering en transformatie, en je onderweg muren of blokkades van angst en stress tegenkomt waardoor je voortgang stagneert, kan ik je wellicht verder helpen. Ik zie wat er in het moment speelt, waardoor jij vastloopt of terugvalt en ik kan je daar helderheid over geven. Je begrijpt al dat alles energie is en dat alles met alles verbonden is. Je zelfhelend en zelfgenezend vermogen zullen worden aangesproken en jouw innerlijke wijsheid zal daarop reageren. Laat je eigen gevoeligheid en intuïtie je maar leiden. Je hebt al lang genoeg gewacht. Verander die muur maar in een deur.

 

 

Bel voor info of een afspraak:   06 18052739   of mail naar:  info@transformatiepad.nl 

Individueel los consult  € 50,-     Tijdsduur: 1 ¼ uur (75 minuten)

Wat kun je verwachten? 

Ons eerste gesprek is altijd een combinatie van een individuele sessie met een intakegesprek. Met uitzondering van je voor- en achternaam hoef ik voor onze eerste ontmoeting niets te weten. Op deze manier word ik door jou niet onnodig beïnvloed. Je hulpvraag stel je dan pas ook in de praktijk. Ik betrek jou actief in het gesprek. Ik bied geen vastgesteld kader of traject aan omdat ik vanuit mijn heldere talenten werk en spreek en tevoren niet weet hoe een sessie verloopt. Mijn sessies zijn erop gericht je zoveel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk je eigen ontwikkelingsroute te laten vervolgen, in je eigen tempo en in je eigen tijd. Je bent namelijk in staat om ongelooflijk veel zelf te doen. Aan het eind van elke sessie is er ruimte voor feedback en advies. Als je vragen hebt scroll dan eerst naar “Veelgestelde vragen” verder op deze pagina. Zit je vraag er niet bij of vind je het fijn om mij alsnog even persoonlijk per telefoon te spreken, dan kun je onderaan deze pagina een kort intakegesprek aanvragen. Ik bel je snel terug.

   Als je de ruis van de lijn haalt kun je jezelf beter horen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een individuele sessie?

Voordat jij op je afspraak met mij arriveert, ontvang ik heldere informatie waarom jij naar mij toe komt. Deze informatie is heel specifiek en alleen bestemd voor jou. Ik begrijp zelf ook niet direct alles wat ik door krijg, maar de ontvanger uiteindelijk wel.

Ik voer in feite een gesprekje op zielsniveau. Door mijn heldere vermogens kom ik snel tot de kern. Ik maak je bewust van dat wat je wellicht nog niet wist en betrek jou actief bij ons gesprek. 

Als jij na een persoonlijke sessie van mij weer naar huis gaat, voel je je een stuk lichter, ruimer en helderder. Je kunt weer verder. 

Wat doet een energetisch therapeut?

Een energetisch therapeut werkt met de subtiele (dwz onzichtbare) energieën van lichaam, geest en bewustzijn. Subtiele energievelden of energielichamen zijn met het fysieke oog niet waarneembaar. Je aura is een voorbeeld van een onzichtbaar energieveld. En je ziel ook. 

Een energetisch therapeut kan deze energieën echter wél voelen en soms ook waarnemen, en heeft ontwikkelde talenten/gaven om in en met subtiele energieën te werken. Denk hierbij aan het “lezen” of voelen van aura’s of chakra’s en andere energiekanalen in en buiten het fysieke lichaam.

Energetische therapie betekent: werken met energie. Maar energie zie je niet en daarom wordt dat subtiele energie genoemd. 

Het belangrijkste van werken met subtiele energie is dat het activeren van het zelfhelend en zelfgenezend vermogen centraal staat. Energetisch werk is er in veel soorten en specialisaties. In mijn geval gebruik ik mijn talenten om helder te kunnen zien, horen, voelen, weten, ruiken en proeven.

Moet ik mij voorbereiden op een sessie?

Je hoeft niet iets speciaals te doen. Wees gewoon open, nieuwsgierig en ontvankelijk. Je komt niet voor niets. Je komt energetisch iets ophalen dat besloten ligt in deze sessie en jij bent de specifieke ontvanger van dit kado. Laat alle vernauwde kaders en verwachtingspatronen dus bij deze los. 

Voel zelf hoe je op de teksten van deze website resoneert. Dat is je innerlijke kompas die je vertelt of je bij mij moet zijn.

Hoe kan ik een sessie betalen?

Het juiste bedrag (€50,- per sessie) graag overmaken naar IBAN:

NL38 TRIO 0338 4141 18     tnv M.J. Glandorf.

Contant en graag gepast afrekenen in de praktijk mag natuurlijk ook. Ik heb niet de beschikking over een pinautomaat. Een betaalmogelijkheid op de website wordt in de toekomst gerealiseerd. Ik kan je eventueel een Tikkie sturen.

Vraag hier vrijblijvend een korte telefonische intake aan.

Vul je gegevens hier in. Ik neem snel contact met je op.

14 + 13 =

Praktijk informatie:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00. Avondafspraak is ook mogelijk.

mobiel: 06 18052739

Adres: Vlietzicht 145a, 2965CG, Nieuwpoort (Zuid-Holland). Dit betreft woon- en zorgcomplex De Vijverhof. De energetische praktijk Transformatiepad bevindt zich op de 1e verdieping, nummer 145a.

Looproute in de Vijverhof: via hoofdingang rechtdoor, aan het einde via lift of trap naar 1e verdieping. Uit lift linksaf, na trap rechtsaf. Halverwege aan de linkerzijde is de praktijk.

Transformatiepad

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur vóór de geplande afspraak. In alle andere gevallen zal ik mijn tijd in rekening brengen.