Waar jij blijft struikelen in het donker, doe ik het licht voor je aan

N

Ben jij intuïtief gevoelig, hsp, of vermoed je dat je dat bent? 

Praten anderen je naar een burn-out, depressie, overspannenheid of andere stress, maar voel jijzelf intuïtief dat er op een diepere laag wellicht óók iets héél anders aan de hand is? Heb je heldere vermogens of denk je dat je die hebt en weet je niet goed hoe daar mee om te gaan? Voel je je angstig, gevangen of hopeloos, heb je paniekaanvallen? Word je niet begrepen? Voel jij je anders maar kun je dat niet uitleggen? “Vang” jij ongewenst energie van anderen?

N

Voel jij je daardoor uit het lood staan, opgefokt, apatisch of juist lamgeslagen?

Heb jij een overdruk in je hele lijf en kun je het ventiel niet vinden? Loop je tegen muren en blokkades? Vertrouw je jezelf niet meer? Is je innerlijke kompas van slag? Voel je je mentaal in de war? Heb je heldere dromen of nachtmerries? Sta je voortdurend in de aanpas-stand en loop je op de toppen van je kunnen om “erbij” te blijven horen? Ben je vaak afwezig of gewoon “niet-thuis” in gezelschappen?

N

Of ben jij als intuïtief en fijnbesnaard gevoelig mens jezelf of de weg kwijt?

Zoek je al tijden naar de oorsprong van je (huidige) malaise, maar vertelt niemand je het échte verhaal? Weet jij, al dan niet uit eigen ervaring, dat er meer is tussen hemel en aarde , maar durf je daar niet over te paten? Wil je veranderen of ben je dat al aan het doen maar weet je niet hoe je verder moet? Heb je merkwaardige allergiën, onverklaarbare stemmingswisselingen en schuld- of schaamtegevoelens? Heb je vaak een gevoel dat je hier “iets balangrijks” hebt te doen? Maar geen idee waar dat gevoel vandaan komt?

Een fundamentele verandering!

Als (onbewust) hooggevoelig mens liep ik een aantal keren emotioneel en lichamelijk hélemaal vast. Ik begreep mijzelf en de wereld om mij heen niet meer. Nergens kon ik meer een touw aan vastknopen en mijn gebruikelijke manieren om de boel op wilskracht om te buigen zetten ook geen zoden aan de dijk. Ik voelde me hopeloos gevangen en viel als het ware uit elkaar. Terwijl anderen mij naar een burn-out of menopauze praatten, voelde ik onderhuids dat er meer aan de hand was. Want mijn heldere vermogens in de vorm van visioenen, heldere dromen en het ontmoeten van ander leven in de kosmos namen exponentieel toe. Aangespoord door mijn eigen wanhoop en ongemakken bleef ik zoeken naar de waarheid.

En die vond ik! 

Door een heel nieuwe innerlijke aanvliegroute brak mijn begrensde bewustzijn open en verruimde immens. Ik leerde mijn zelfhelend en zelfgenezend vermogen aan te spreken. Daardoor verwierf ik een enorme kennis over mijzelf, de wereld waarin ik leef en daarbuiten.  Mijn hooggevoeligheid en heldere gaven kregen eindelijk voet aan de grond en wat erkenning. Tegelijkertijd begon ik mij steeds meer te herinneren wie ik écht ben, waar ik vandaan kom en wat ik hier kom doen. 

Ik zag letterlijk het licht en kwam thuis bij mijzelf!

De weg naar binnen is de weg omhoog 

Zet jezelf weer opnieuw in elkaar!

En vind de aansluiting met het ontbrekende maar o zo cruciale  puzzelstuk! Iets dat je niet krijgt aangereikt via je opvoeding of (school)opleiding. Iets dat we in specifiek deze nieuwe tijd pas kunnen begrijpen, leren en bevatten. Want eerder was het menselijk bewustzijn nog niet voldoende ver geëvolueerd om dat te kunnen. Tot nu toe dan, want…………….

Als jij gaat begrijpen wat de échte oorzaak is van je geestelijke chaos en bijbehorende fysieke ongemakken, heb je de eerste stap op weg naar een vrij, vitaal, gezond en gelukkig leven gezet.  

Jij bent namelijk niet voor niets aan je binnenkant zo anders en fijngevoelig bedraad. Het heeft alles te maken met evolutie en het daaraan gekoppelde menselijke bewustzijn. Want voorbij alles wat je met je fysieke ogen kunt waarnemen, ligt een hele nieuwe wereld die ontdekt, gezien en begrepen wil worden! En de hooggevoeligen en andere sensitievelingen zijn daar ontvankelijker voor.  

In een volkomen helder en nieuw bewustzijn heb je jezelf van binnenuit uitgedeukt en geheeld. De geheimen van het universum en van jouw plek daarin worden transparant en toegankelijk. De weg er naartoe ontrolt zich voor je innerlijke ogen. Dé weg naar innerlijke vrijheid, (zelf)vertrouwen, blijvend geluk en autonomie!

Als je jezelf weer hebt gevonden, besef je pas hoezeer je jezelf hebt gemist

Als jij bewust door je oeroude geconditioneerde eierschaal heen bent gebroken, ben je op weg naar een zielsgelukkige versie van jezelf.

Je klimt op naar een hoger en ruimer bewustzijn 

Je kijkt met nieuwe ogen en luistert met nieuwe oren. Je leeft vanuit een hogere perceptie. De bedrading aan de binnenkant van je lichaam is getransformeerd en aangesloten op een veel ruimere en hogere perceptie. Je bent de verborgen boodschappen aan de “achterkant” van je lichaam op het spoor. Slapende lagen in jezelf zijn wakker geworden en geactiveerd. Je hebt geleerd je wereld compleet anders aan te vliegen.

Je heldere vermogens nemen toe

Je bent aangesloten op je innerlijke stem en leiding. Je bent of wordt helderziend, hebt of krijgt verbinding met andere werkelijkheden en dimensies en begrijpt wat je ziet en hoort.  Je hebt het allemaal weer op een rijtje en je hooggevoeligheid en intuïtie zijn je beste vrienden. Je bent autonoom, hebt een enorm zelfvertrouwen en leeft vanuit je eigen meesterschap.

Je wordt je eigen krachtbron, een oerkracht die staat als een huis

Je voelt en weet je verbonden met je eigen kracht. Je bent geestelijk volwassen en helemaal vrij. Emoties mogen er zijn, maar halen je niet meer onderuit. Je hebt jezelf in alles ontrafeld, bent van binnen en van buiten in balans, en voelt je gelukkig.

Dit zeggen cliënten over mij:

Mirjam is voor mij een levende gids, een centraal persoon in mijn leven. Ze voelt je feilloos aan en staat klaar om te helpen en te begeleiden waar dat nodig is. Haar ondersteuning is erop gericht dat ik altijd mijn eigen pad kan blijven volgen. Ze straalt liefde uit en ik voel me op m’n gemak als ik bij haar ben. Ik kan bij haar helemaal mezelf zijn. Ze heeft veel wijsheid en zegt de juiste woorden om mij altijd weer helemaal zelf de volgende stap te laten zetten. Bedankt!

Guido H, (29)

automonteur/schadehersteller

Ben jij hooggevoelig of ben je benieuwd of je dat bent? 

Wil jij je worsteling, frustratie, angst en stress transformeren naar comfortabel, zelfverzekerd, vrij en vreugdevol?

Wil jij nieuwe inzichten verwerven, een nieuw bewustzijn aanboren en jezelf nieuw leven inblazen?

Voel jij de woorden die je hier hebt gelezen resoneren in elke cel van je lichaam en ben je op zoek naar iemand die ziet wat er onderhuids écht speelt?

Gefeliciteerd, je bent gearriveerd, op de juiste plek!

Ik bied procesmatige healinggesprekken, begeleiding en coaching via individuele sessies.  

Sessies die gericht zijn op zelfontplooiing, zelfsturing, zelfgenezing, zelfheling, zelfreflectie, zelfinzicht, zelfcompassie, zelfredzaamheid, zelfmeesterschap, zelfbewustzijn en zelftransformatie van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling, opening van je derde oog en aansluiting op je eigen krachtig en alwetend intuïtief energielichaam.

Bel voor info of een afspraak:  06 18052739   of mail naar:  info@transformatiepad.nl 

Sessies voor:

gevoelige (hoog)sensitieve zoekers lang genoeg in hun cocon hebben gehangen…………………..

Als eerdere pogingen om je emotionele leven weer op de rails te krijgen tot niets of tot een onbevredigend resultaat hebben geleid, zou je je door mij kunnen laten verrassen. Elke sessie is uniek en kan ik tevoren zelf niet invullen. Als je intuïtief gevoelig bent (HSP) of denkt dat je dat bent, en je leven al een poosje in de stagnatiestand of stressmodus staat, sta jezelf dan toe iets geheel nieuws te ondergaan. Als je dit eerder niet durfde of maar blijft twijfelen, doe het dan nu gewoon wel. Doe de rolluiken maar omhoog. Je weet niet half hoe krachtig en machtig je bent. Het zou zomaar eens een ommezwaai kunnen zijn.

Sessies voor:

wakkere sensitievelingen (hsp-ers) die hun cocon al hebben verlaten en op weg zijn…………

Als jij al loopt op het pad van bewuste verandering en transformatie, en je onderweg muren of blokkades van angst en stress tegenkomt waardoor je voortgang stagneert, kan ik je wellicht verder helpen. Ik zie wat er in het moment speelt, waardoor jij vastloopt of terugvalt en ik kan je daar helderheid over geven. Je begrijpt al dat alles energie is en dat alles met alles verbonden is. Je zelfhelend en zelfgenezend vermogen zullen worden aangesproken en jouw innerlijke wijsheid zal daarop reageren. Laat je eigen (hoog)gevoeligheid en intuïtie je maar leiden. Je kunt in de praktijk ook al je vragen stellen.

 

 

Bel voor info of een afspraak:   06 18052739   of mail naar:  info@transformatiepad.nl

Ik heb de beschikking over de frequentie van het nieuwe bewustzijn en ben in staat anderen naar dit onzichtbare, machtige, krachtige en alwetende (zelf)deel te leiden. Ik leer je op welke principes dit energieveld werkzaam is en hoe je het zélf kunt onderzoeken, waar je het kunt vinden en erop kunt aansluiten, toepassen en ontwikkelen. 

Individueel los consult  € 55     Tijdsduur: 1 ¼ uur (75 minuten)

Wat kun je verwachten? 

Ons eerste gesprek is altijd een combinatie van een individuele sessie met een intakegesprek. Met uitzondering van je voor- en achternaam hoef ik voor onze eerste ontmoeting niets te weten. Op deze manier word ik door jou niet onnodig beïnvloed. Je eventuele hulpvraag stel je dan pas ook in de praktijk. Aan de hand van wat ik doorkrijg betrek ik jou actief in het proces en gaan we samen naar de kern van je (huidige) probleem. Ik bied geen vastgesteld kader of traject aan omdat ik vanuit mijn heldere talenten werk en spreek en tevoren niet weet hoe een sessie verloopt. Mijn sessies zijn erop gericht je zoveel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk je eigen ontwikkelingsroute te laten vervolgen, in je eigen tempo en in je eigen tijd. Aan het eind van elke sessie is er ruimte voor feedback en advies. Als je vragen hebt scroll dan eerst naar “Veelgestelde vragen” verder op deze pagina. Zit je vraag er niet bij of vind je het fijn om mij alsnog even persoonlijk per telefoon te spreken, dan kun je onderaan deze pagina een kort intakegesprek aanvragen. Ik bel je snel terug.

   Als je de ruis van de lijn haalt kun je je innerlijke stem gaan horen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een individuele sessie?

Voordat jij op je afspraak met mij arriveert, krijg ik helder te zien, te voelen en te horen waarom jij naar mij toe komt. Deze informatie is heel specifiek en alleen bestemd voor jou. Ik begrijp zelf ook niet direct alles wat ik door krijg, maar de ontvanger begrijpt het des te meer.

Ik “lees” je aura en voer in feite een innerlijk gesprek op zielsniveau. Door mijn heldere vermogens kom ik snel tot de kern. Ik heb de tools en de vaardigheden om deze heel persoonlijke sessie in een veilige setting te ondersteunen en te begeleiden. Ik maak je bewust van dat wat je nog niet wist. Eventueel schonen we samen op wat in deze sessie geopend, gezien, erkend of geheeld mag worden. Ik betrek jou actief bij het proces. 

Als jij na een persoonlijke sessie van mij weer naar huis gaat, voel je je een stuk lichter, ruimer en helderder. Je kunt weer verder. 

Wat is energetische therapie?

Een energetisch therapeut werkt met de subtiele (dwz onzichtbare) energieën van lichaam, geest en bewustzijn. Subtiele energievelden of energielichamen zijn met het fysieke oog niet waarneembaar. Je aura is een voorbeeld van een onzichtbaar energieveld.

Een energetisch therapeut kan deze energieën echter wél voelen en soms ook waarnemen. Een energetisch therapeut heeft ontwikkelde talenten/gaven om in en met subtiele energieën te werken. Denk hierbij aan het “lezen” of voelen van aura’s of chakra’s en andere energiekanalen in en buiten het fysieke lichaam.

Energetische therapie betekent: werken met energie. Maar energie zie je niet en daarom wordt dat subtiele energie genoemd. 

Het belangrijkste van werken met subtiele energie is dat het activeren van het zelfhelend en zelfgenezend vermogen centraal staat. Ik mijn geval gebruik ik mijn talenten om helder te kunnen zien, horen, voelen, weten, ruiken en proeven.

Moet ik mij voorbereiden op een sessie?

Je hoeft niet iets speciaals te doen. Wees gewoon open, nieuwsgierig en ontvankelijk. Je komt niet voor niets. Je komt energetisch iets ophalen dat besloten ligt in deze sessie en jij bent de specifieke ontvanger van dit kado. Laat alle vernauwde kaders verwachtingspatronen dus bij deze los. 

Hoe kan ik een sessie betalen?

Het juiste bedrag graag overmaken naar IBAN:

NL38 TRIO 0338 4141 18     tnv M.J. Glandorf.

Contant en graag gepast afrekenen in de praktijk mag natuurlijk ook. Ik heb (nog) niet de beschikking over een pinautomaat. Een betaalmogelijkheid op de website wordt in de toekomst gerealiseerd. Ik kan je eventueel een Tikkie sturen.

Vraag hier vrijblijvend een korte telefonische intake aan.

Vul je gegevens hier in. Ik neem snel contact met je op.

15 + 5 =

Praktijk informatie:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00. Avondafspraak is ook mogelijk.

mobiel: 06 18052739

Adres: Vlietzicht 145a, 2965CG, Nieuwpoort (Zuid-Holland). Dit betreft woon- en zorgcomplex De Vijverhof. De energetische praktijk Transformatiepad bevindt zich op de 1e verdieping, nummer 145a.

Looproute in de Vijverhof: via hoofdingang rechtdoor, aan het einde via lift of trap naar 1e verdieping. Uit lift linksaf, na trap rechtsaf. Halverwege aan de linkerzijde is de praktijk.

Transformatiepad

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur vóór de geplande afspraak. In alle andere gevallen zal ik mijn tijd in rekening brengen.